Yhdistyksen esittelyä Mahdollisuuksien torillaVarsinais-Suomen Viro-keskus ry on kaikille avoin Viron ystävien yhdistys. Tarjoamme matkailuinformaatiota Virosta sekä järjestämme tapahtumia, seminaareja, konsertteja ja matkoja jäsenistömme toiveiden mukaan. Olemme myös mukana kansainvälisissä projekteissa: EU-hankkeissa olemme mm. rakentaneet aikuiskoulutusverkostoa Suomen ja Viron välille, edistäneet luonnonmateriaaliosaamiseen liittyvää yhteistyötä ja järjestäneet virolaisille maahanmuuttajille neuvontapalvelua sekä vapaa-ajantoimintaa.

Toimintaideamme

Olemme kaikille avoin kansalaisjärjestö, ja tuomme Viroa tunnetuksi Suomessa sekä Suomea Virossa. Meillä on noin viisisataa jäsentä: yksityisiä henkilöitä, yrityksiä, järjestöjä ja kuntia.

Toimintamme on monipuolista

  • Tarjoamme suomalaisille Viroon ja Viron matkailuun liittyvää neuvontaa.
  • Järjestämme tapahtumia, kuten konsertteja, näyttelyitä ja virolaisen ruoan iltoja.
  • Osallistumme Suomen ja Viron välisiin projekteihin.
  • Tuemme Turun seudulla asuvia virolaisia järjestämällä aktiivista yhdistystoimintaa (virolaisten klubi) sekä kielikursseja.
  • Mari Kalkunin konsertti TurussaToimimme Viron kunniakonsulin toimistona Turussa. Palvelemme virolaisia maahanmuuttajia jakamalla heidän passinsa ja henkilökorttinsa ja tarjoamalla neuvontaa.

Tarjoamme jäsenillemme konsertteja, jäseniltoja, mielenkiintoisia luentoja, virolaisen ruoan iltoja, jäsenmatkoja, informaatiota, kontakteja, projektiapua. Ylipäätään kaikkea mikä liittyy Viroon tai virolaiseen kulttuuriin.

Tule tutustumaan

Toimistomme on Turun Vanhalla Suurtorilla, Brinkkalan sisäpihan toisessa kerroksessa.  Aukioloajat ja yhteystiedot löydät täältä: yhteystiedot

Liity jäseneksi

Vuotuinen jäsenmaksumme on 22 €. Perhe- ja opiskelijajäsenyys maksaa vain 10 € vuodessa. Yrityksiltä ja kunnilta jäsenmaksu on 120 € vuodessa, yhdistyksiltä 70 €. Jäsenetuina saat Suomen Viro-yhdistyksen liiton jäsenlehden (ViroNyt) neljästi vuodessa, jäsenkirjeitä ja tapahtumakutsuja sähköpostiisi, tietoa ja alennuksia Viro-tapahtumista.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Varsinais-Suomen Viro-keskus ry,
Vanha Suurtori 3
20500 Turku

puh. +35840 147 5221

sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Aukioloajat ja yhteystiedot:

http://www.viro-keskus.fi/ota-yhteytta

 

 

Kuvat: Yhdistyksen esittelyä Mahdollisuuksien torilla 2014 ja Mari Kalkun esiintymässä Turun kirjamessuilla 2014. Kuvien oikeudet: Varsinais-Suomen Viro-keskus ry.